18 Aralık 2014 Perşembe

Yanardağ Pastası

çikolatalı yanardağ pastası....
MALZEMELER:

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 2 kaşık kakao
  • kabartma tozu
  • vanilya
  • içi için : krem şanti (2 paket)
  • 1.5 su bardağı süt 
  • 2 paket kakaolu bisküvi
  • 1 paket burçak bisküvi
  • muz ,fındık ,ceviz
üzerine çikolata yada meyveli sos

HAZIRLANIŞI : keki pişirip soğuduktan sonra ortadan ikiye kesiyoruz bir parçası altta kalacak diğer parçayı önce dörde sonra 8 e bölüyoruz. krem şantiyi sütle çırpıp diğer malzemelerle karıştırıyoruz keki sütle ıslayalım yoksa kuru kalıyor malzemeyi ortaya dökelim kalan 8 dilim keki sütle ıslatıp kenarlara yapıştıralım çikolata sos veya meyveli sos hazırlayıp aralarına dökelim 1 gece dolapta beklerse çok daha güzel oluyor Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder